Traction productions

Traction Productions

03/01/2023

  • TractionProductions

Traction filosofia

”As with high-class watch-making, we wanted to create high-class eyewear”

Tämä filosofia joka on inspiroinut yritystämme jo yli 150 vuotta, on tänään tärkeämpi kuin koskaan.

Kuluttajat ovat tulleet entistä tietoisemmiksi tuotteiden valmistusmaasta, ja niiden laadusta. Tästä syystä ”Made in France – valmistettu Ranskassa” on tullut tuotteissa yhdeksi tärkeäksi valintakriteeriksi.

Traction Productions on jo kauan aikaa sitten tehnyt valinnan valmistaa tuotteensa Ranskassa, varmistaakseen läpinäkyvyyden, vastuullisuuden ja korkean laadun tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Tämä ei kuitenkaan olisi mahdollista ilman tärkeitä optikko kumppaneitamme.

Modernia ja laadukasta jo vuodesta 1872

Mallisto joka merkitsi käännekohtaa.
Yrityksen perusti Eduardo Gros vuonna 1872 ja se tuotti silloin hyvin muodikkaita hiuskoristeita. Lyhyen hiusmuodin myötä yritys joutui kuitenkin luomaan itsensä uudelleen, ja siirtyi vuonna 1930 silmälasikehysten valmistukseen.

Tästä noin 50 vuoden päästä, Thierry Gros siirtyi yrityksen johtoon. Hänen tärkein prioriteettinsa oli jatkaa yrityksen muodikasta ja laadukasta työtä, jota neljä edellistä sukupolvea olivat olleet luomassa, ja josta oli tullut yrityksen tavaramerkki. Oman kädenjälkensä Thierry Gros jätti suunnittelemalla oman kehysmallistonsa ja tästä mallistosta Traction Productions lähti nousuun vuonna 1989.

Miksi nimi Traction Productions? Nimi viittaa ”Traction Avenue” katuun Los Angelesissa, jonne kokoontuu taiteen ja elokuvateollisuuden kuuluisimmat nimet.

Tämä mallisto joka merkitsi käännekohtaa perheen historiassa, muodostui nopeasti isoksi menestykseksi. Nykyisin Traction Productions mallistoa myydään ympäri maailmaa, se on palkittu luovuudestaan mm. Ranskassa, Italiassa ja pohjoismaissa.

Traction luomukset

muotoja ja värejä ilman rajoituksia

Ensimmäisessä mallistossaan Thierry Gros halusi ilmaista eräänlaista ”esteettistä jakoa”. Aivan kuten tunnetut muotisuunnittelijat, hän määritteli tärkeät teemat, jotka hän tulkitsi malliston yleiseen linjaan.

Kalifornian uudenaikaisuuden ja Ranskan hienostuneisuuden vaikutus näkyy Traction Productions malliston kehyksissä ja aurinkolaseissa materiaalien, muotojen ja värien leikkinä, joka seuraa aina muotia tai on jopa muodin edellä. Ehkä juuri tästä kosmopoliitista sekoituksesta johtuen, mallisto on ollut menestys niin Euroopassa, USA:ssa kuin Japanissakin.

Traction Productions kuvasto

Comments are closed.